Faqja kryesore Rreth kėsaj faqe Kontakt
Harun Yahya - Kategoritë - Jeta e profetëve

.LIBRAT
Isai (Jezusi) do tė Kthehet
Jezusi (Isai) (as - paqja qoftë mbi të), sikurse edhe gjithë profetët tjerë, është rob i zgjedhur i Allahut, të cilin Allahu e caktoi për t'i thirrur njerëzit në rrugën e vërtetë. Mirëpo, ekzistojnë disa veti të Isait (as) që e veçojnë atë prej profetëve të tjerë, duke qenë ngritja (lartësimi) e tij tek Allahu dhe ardhja e sërishme e tij në tokë ajo më e rëndësishmja prej tyre.
Dëshmia se Isai (as) nuk vdiq, se ai u ngrit në praninë e Allahut dhe se do të kthehet prap do të hulumtohet në këtë libër në dritën e vargjeve Kur'anore.
FULL TEXT AVAILABLE
Profeti Musa (Mojsiu) (as)
Në këtë libër do ta hulumtojmë jetën e Profetit Musa siç është përshkruar në Kur'an. Do t'i hulumtojmë ndodhitë që ai ka përjetuar ashtu siç janë përshkruar. Në thelb, ndodhitë në jetën e Profetit Musa nuk duhet të merren thjeshtë si ndodhi të së kaluarës së lashtë, por më shumë si ndodhi dhe shembuj për të ndriçuar vet jetërat tona sot.
FULL TEXT AVAILABLE

Tė gjitha kategoritė tjera

Hedhja poshtė e darvinizmit
Dizajn nė natyrė
Arkeologjia dhe Kur'ani
Islami-krishterimi-jehudizmi
Ideologjitė dhe bota
Hyrja nė Islam

Jeta e profetėve
Dije nga Kur'ani