HOME ABOUT THIS SITE CONTACT US
VORES SMÅ VENNER MYRERNES VERDEN- Harun Yahya
"VORES SMÅ VENNER MYRERNES VERDEN"

 


VELKOMMEN TIL MYRERNES VERDEN!

Hver dag på vej til skole, går Omar over til haven på den anden side af gaden, og venter der et stykke tid. Hans helt specielle ven bor nemlig i denne have. Ingen kender hans ven, men Omar er rigtig glad for ham. Omar glemmer aldrig at besøge sin ven, og han nyder virkelig deres venskab. Det er dog også en ven, der er mere intelligent end nogen andre. Til trods for at være en meget lille størrelse kan hans ven mange vigtige ting.

Han udfører alle sine opgaver særdeles godt, og til tiden, præcis som hvis han var en soldat i hæren. Selvom han ikke går i skole, ligesom Omar, udfører han dygtigt de mange opgaver, han skal i sit liv. Du undrer dig nok over, hvem denne lille ven er, gør du ikke?

Omars hemmelige ven er en lille myre, som kan mange forunderlige ting.

Du har muligvis aldrig hørt om, hvor talentfulde og intelligente myrer er. Nogle mennesker tror endda, at myrer bare er simple insekter, der vandrer omkring dagen lang uden at foretage sig noget som helst. Men de der tror sådan tager fejl, for myrer, ligesom mange andre levende ting, har også deres helt eget specielle liv.

Omar har fået chancen for at lære meget mere om, hvordan hans ven lever. Det er en af årsagerne til, at Omar aldrig glemmer at besøge sin ven, og at han er så glad for at snakke med ham.

Omar er meget forbavset, over de ting hans ven lærer ham om myrernes verden. Han vil gerne fortælle alt det han lærer til andre mennesker. Om sin lille vens talenter, hans intelligens og alle hans andre overlegne træk.

Men hvad er det så, der gør Omar så ivrig? Hvorfor er han så betaget af myrernes verden? Du undrer dig sikkert hvorfor. Så fortsæt bare med at læse...